Vijf nieuwe namen voor Rock Werchter

Facebookrssmail

Rock Werchter 2016 is weerom vijf mooie namen rijker. Deze week noteren we vijf bevestigingen: Parov Stelar, PJ Harvey, Richard Hawley, Courtney Barnett en Unknown Mortal Orchestra . Veertien namen zijn nu gekend voor Rock Werchter 2016.
rock werchter 2016

Parov Stelar en Richard Hawley worden aan het programma van vrijdag 1 juli toegevoegd. Ook Rammstein, The Offspring en Bring Me The Horizon geven die dag present in Werchter. PJ Harvey en Courtney Barnett komen op zaterdag 2 juli naar het festival. Al bevestigd voor dezelfde dag waren Editors, Red Hot Chili Peppers en Beirut. Unknown Mortal Orchestra wordt aan de line-up van zondag 3 juli toegevoegd. Eerder werd bekend gemaakt dat op zondag ook Florence + the Machine, Jamie xx en MØ zullen optreden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

NIGHTWISH - Decades