RockMuZine lanceert eigen Spotify lijst

Facebookrssmail

SpotifyVandaag heeft RockMuZine een eigen Spotify lijst gelanceerd. In het steeds vernieuwende muzieklandschap kan RockMuZine natuurlijk niet achterblijven, en moet je als toonaangevende rocksite natuurlijk een eigen Spotify-lijst hebben. Vandaag hebben we de stap genomen en zo’n lijst aangemaakt.

Mail RockMuZine’s Spotify

De lijst is nog niet af en zal ook nooit af geraken, want de redactie van RockMuZine zal blijven zoeken naar de beste tracks! Dus als je tips hebt over welke nummers er zeker in moeten, hoger moeten of juist lager, laat het ons weten via spotify@rockmuzine.nl. Zijn wij het eens met jouw ideeën, dan worden ze zo snel mogelijk toegevoegd!

Vindt onze Spotify-lijst via de welbekende app of direct hier: http://rockmuzine.nl/spotify/. Hell yeah!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail