Talent op Baroeg Open Air

Facebookrssmail

Het gratis festival Baroeg Open Air maakt vandaag de namen bekend voor de Talent Stage. Het gaat om de folkpunk band Drunken Dolly, deathmetal band Inferum en de thrashmetal band The Devil’s 3rd. Zaterdag 9 september vindt Baroeg Open air plaats in het Rotterdamse Zuiderpark. Eerder werden onder andere al Dool, De Likt en Dog Eat Dog aangekondigd.

Popunie Live, Metal Factory & Battle 4 BOA
Baroeg Open Air presenteert samen met Popunie Live de band Drunken Dolly. Popunie live heeft als doel om Rotterdamse popmuziek te promoten. Het project helpt bands die wellicht aan de vooravond staan een professionele carrière in de muziek. Dit geldt zeker voor Drunken Dolly die deze zomer hun nieuwe album presenteren.
Ook de band Inferum wordt gesteund in hun ontwikkeling. Deze band is namelijk afkomstig van de MBO-opleiding ‘The Metal Factory’ in Eindhoven. Deze begeleiding en natuurlijk hun groovende deathmetal zorgden dat zij de landelijke bandwedstrijd ‘Metal Battle’ wonnen.
Een andere winnaar is The Devil’s 3rd. Deze Tilburgse band versloeg vijf andere acts op de Battle 4 BOA in poppodium Baroeg. The Devil’s 3rd overtuigde de jury met hun catchy thrash metal.

Tiende Editie
Baroeg Open Air wordt georganiseerd door poppodium Baroeg. Het poppodium begon het festival om het 25-jarige bestaan van Baroeg te vieren. Dit jaar is de jubileumeditie; het festival wordt voor de tiende keer gehouden. In de organisatie en uitvoering van het festival wordt Baroeg ondersteund door zo’n 180 vrijwilligers.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ