Facebookrssmail

RockMuZine is natuurlijk altijd op zoek naar het laatste nieuws en de mogelijkheid om je als snelste van de nieuwste aankondigingen te voorzien. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder jouw hulp. Als je dus iets nieuws weet op het gebied van rock, laat het ons weten. Door het invullen van onderstaand formulier kunnen wij iedereen van het laatste rocknieuws voorzien!

Let wel: het kopiëren van nieuwsberichten van andere websites is zonder toestemming van die website niet toegestaan. Door het invullen van onderstaand formulier geef je derhalve aan geen copyrights te hebben geschonden. Tevens geef je door het inzenden van het bericht toestemming om het bericht te plaatsen op RockMuZine.nl en moeder- en zustersites. Indien je twijfelt of op een bericht copyright zit, willen we je vragen om de URL van het bericht in te vullen in plaats van het bericht over te nemen. Ook kan je in het bericht meer informatie geven of vragen omtrent het plaatsen.

Alle toevoegingen worden handmatig gecontroleerd alvorens te plaatsen op RockMuZine.nl. Dit om kwetsende uitspraken, discriminatie, spam en/of structurele reclame te voorkomen alsmede een controle op taalfouten en het eerder genoemde copyright.

[mag-simple-guest-post redirect=”https://www.rockmuzine.nl” author=”bezoekerrockmuzine”]

Facebooktwitterredditpinterestmail