Laatste namen voor Bospop bekend

Facebookrssmail

logo_grootGisteren heeft Bospop de laatste namen bekend gemaakt van de programmering voor het festival in juli. Op Bospop maken namen als Caro Emerald, Novastar, Navarone, The Gentle Storm, FM, Dream Theater, Steven Wilson, Europe, ZZ Top, Ed Kowalczyk, Gary Clark Jr, Melissa Etheridge, Anastacia, Jools Holland and His Rhythm & Blues Orchestra, Racoon, Anathema, Thunder en Danko Jones aangekondigd. De 35e editie van Bospop vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juli 2015 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Op Bospop treden ruim twintig bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ