Luminize – All Or Nothing

Facebookrssmail

sD1joEAmO3PcoiJ4De ‘all-girl’ poprockband Luminize staan momenteel in de Top-40 van Kroatië en presenteert op 19 februari hun debuut-album ‘All Or Nothing’. Een week later (27 februari) zijn de meiden te gast bij Poppodium Culemborg. Luminize gaat voor alles of niets. De meiden hebben alles achter zich gelaten om hun droom na te jagen; internationaal doorbreken en de wereld veroveren met hun energieke rocksongs en de lol die zij hebben als ze muziek maken. Als de meiden het podium op stappen stralen zij als een viereenheid een energie uit waar niemand om heen kan. Ze geven ‘luminization’ een geheel nieuwe betekenis.

 

De meiden van Luminize worden geïnspireerd door poprock powervrouwen als P!nk, Gwen Stefani, Kelly Clarkson en Hayley Williams. De muziek van Luminize heeft nog voor de album release al het nodige stof doen opwaaien. De band speelt in thuisland Kroatië en in Nederland op grote podia en festivals. Luminize speelde het afgelopen jaar onder andere op Parkpop en Bospop en is te horen geweest bij Radio Veronica, Radio 538 en 3FM.

Matilda (lead guitar), Marcela (vocals), Irena (drums) en Tea (bass) zijn alle vier rasmuzikanten die met een flinke dosis vrouwelijke energie een stevig potje kunnen rocken. Samen met producer Holger Schwedt (Bløf, Di-rect, Anouk en Go Back To The Zoo) hebben ze hun rocksound naar een hoger niveau getild.

De elf songs laten je rocken, verliefd worden en sporen je aan het beste uit jezelf te halen.

01. Done With You
02. Get It Back
03. All Or Nothing
04. Guess Who’s Wrong
05. Love Takes No Prisoners
06. Kill It With Love
07. Goo Goo
08. Fuck You
09. Damn It
10. Chemical Love
11. The Other Side

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ