Funeral Whore komt met video

Facebookrssmail

De Beverwijkse death metal band band Funeral Whore heeft onlangs de tweede full-length genaamd ‘Phantasm’ uitgebracht. Van deze CD is nu een video verschenen van het nummer ‘The Graveyard Silence’. In de intro van de video is een hoofdrol weggelegd voor gitariste Kellie. Waar, de schaarsgeklede, Kellie met twee vrouwelijke kompanen op zwart magische wijze een priester het graf in werkt.

Deze video is niet geschikt voor jeugdige kijkers en zij die een Christelijke geloofsovertuiging hebben. Voor wie houdt van kerkhoven en brute death metal is deze video en het complete album een aanrader.

‘Phantasm’ is op 18 maart dit jaar uitgebracht via FDA Rekotz en is verkrijgbaar als CD, tape en digitale download.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ