Nieuwe video Martyr!

Facebookrssmail

Vandaag is de nieuwe Martyr video online gekomen van het album ‘You Are Next”. Op de release party van het album dit weekeinde werd de video al afgespeeld tijdens het geweldige optreden in het Utrechtse Tivoli de Helling. De video is van het nummer ‘Souls Breathe’, het hardste nummer op het nieuwe album. De gastvocalen worden hier ingevuld door Marloes Voskuil van de Zutphense death metal band Izegrim. De video toont een mooie strijd in een duet tussen Marloes en zanger Rop van Haren. Rop, geschminkt met een product wat ten goede zou moeten komen aan de huid krijgt in deze video een bijzonder duister uiterlijk. Een heerlijke video van een geweldig nummer!

Ook deze video is opgenomen en geproduceerd door DCH Photography en uitgebracht door Into The LimeLight Records/Pure Steel Promotion.

“What is next?”, na een uitstapje naar het Belgische Kuurne op 15 mei is Martyr te zien op 20 mei op Metalcon in de Musicon in Den Haag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ