Happy birthday Lauren Harris

Facebookrssmail

Lauren Harris werd geboren in Londen op 6 juli 1984 en is een Brits zangeres. Ze is de dochter van Iron Maiden-bassist, -oprichter en -leider Steve Harris. Ze is opgegroeid met muziek en mocht op jonge leeftijd al met “papa Steve” mee naar verschillende Iron Maiden concerten. In tegenstelling tot de heavy metal van haar vader maakt Lauren rock die doet terugdenken aan de jaren 70 en de jaren 80.

Lauren Harris toerde natuurlijk in het voorprogramma van Iron Maiden en in 2008 bracht haar eerste album, ‘Calm Before the Storm’. Daarna verhuisde ze naar Los Angeles om een nieuw project te starten genaamd Kingdom of I.

Behalve haar solo project en Kingdom of I is lauren ook actief geweest in de band Six Hour Sundown. Anders dan het solo album ‘Calm Before the Storm’ is er nog niets van haar verschenen.

RockMuZine feliciteert Lauren Harris met haar 32ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ