Happy birthday Lexxi Foxx

Facebookrssmail

Travis Haley werd geboren in Californië, Verenigde Staten op 14 juli 1984 maar is beter bekend onder zijn artiestennaam “Lexxi Foxx”. Lexxi Foxx is de bassist van de humorvolle heavy metal band Steel Panther. Verder blijft Lexxi een mysterie, behalve dan dat hij veel geeft om zijn uiterlijke verschijning en niet het podium opgaat zonder zonder spiegel, haarlak en lip gloss.

Steel Panther is een glam metal band uit Los Angeles die in 2000 werd opgericht door Lexxi Foxx en zanger Michael Starr (Ralph Saenz). De band begon onder de naam Metal Shop, wat al snel veranderde in Metal Skool en vervolgens in Steel Panther. Steel Panther is vooral bekend om expliciete en humoristische teksten, alsmede vanwege hun ode aan hairmetal en de levensstijl van de jaren tachtig.

Zover verschenen er 4 albums: ‘Hole Patrol’ (2003, als Metal Skool), ‘Feel the Steel’ (2009), ‘Balls Out’ (2011) en ‘All You Can Eat’ uit 2014.

RockMuZine feliciteert Lexxi Foxx met zijn 32ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ