Happy Birthday Ron Welty

Facebookrssmail

Happy Birthday Ron WeltyOp 1 februari 1971 werd drummer Ronald ‘Ron’ Welty geboren in Long Beach, California. Ron dankt zijn bekendheid aan het feit dat hij drummer was bij The Offspring tusssen 1987–2003. Toen hij in 1987 bij de band kwam was hij pas 16 jaar oud. Ook tekende hij voor de eerste zes albums van de band: ‘The Offspring’, ‘Ignition’, ‘Smash’, ‘Ixnay on the Hombre’, ‘Americana’ en ‘Conspiracy of One’. Ron verliet de band in 2003 om zich met Steady Ground bezig te houden.

Ron Welty wordt vandaag 46 en dat vieren we met deze lekkere video van The Offspring.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ