Happy birthday Jeffrey Rijnsburger

Facebookrssmail

Jeffrey Bryan Rijnsburger is geboren op 8 juli 1990 in het Nederlandse Zaandam. Jeffrey is bassist en wellicht het meest bekend van de Nederlandse heavy metal band Martyr bij wie hij zich in 2013 aansloot als vervanger voor de bassist van het eerste uur Antoine van der Linden.

Voordat zich aansloot bij Martyr speelde hij bas voor de Nederlandse heavy / power metal band Jackal. Verder was hij actief in de band Raiser waar Jeffrey verantwoordelijk was voor de bas en zang, in 2011 verscheen met hem het album ‘Power of the Mind’ en is hij medeoprichter van de hard rock band Orange Outla. Met Martyr was Jeffrey medeverantwoordelijk voor het in 2016 verschenen album ‘You Are Next’.

RockMuZine feliciteert Jeffrey met zijn 27ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ