Happy birthday Juan Croucier

Facebookrssmail

Juan Croucier werd geboren op 22 augustus 1959 in het Cubaanse Santiago de Cuba en is een Cubaans-Amerikaanse heavy metal muzikant.  Juan Croucier speelde bas in Dokken met gitarist / zanger Don Dokken en drummer Bobby Blotzer . Bobby Blotzer en Juan vertrokken bij Dokken in 1978 om FireFoxx op te richten samen met Ron Abrams op gitaar. Juan Croucier is bassist voor Ratt geweest van 1983 tot 1990, en het was ook kort in Quiet Riot en DuBrow. Naar verluidt, speelde Croucier met Quiet Riot kort voordat Randy Rhoads verkaste naar Ozzy Osbourne en speelde met DuBrow in 1981, zonder bijdrage aan de discografie van deze bands.

Met Ratt nam Juan Croucier verschillende albums op: ‘Ratt’ (1983), ‘Out of the Cellar’ (1984),
‘Invasion of Your Privacy’ (1985), ‘Dancing Undercover’ (1986), ‘Reach for the Sky’ (1988) en ‘Detonator’ uit 1990.

RockMuZine feliciteert Juan Croucier met zijn 58ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ