Happy birthday Marcela Bovio

Facebookrssmail

Marcela Bovio Alejandra García werd geboren op 17 oktober 1979 in Monterrey, Nuevo León en is een Mexicaanse sopraan zangeres, songwriter en violist. Ze was een van de stichtende leden van de Mexicaanse band Elfonía. Marcela Bovio reageerde op een “casting call” en kreeg de kans om als relatief onbekende zangers een rol te spelen op Arjen Lucassen’s Ayreon album The Human Equation’ waar ze de rol van “Wife” geland. Zij zong ook op de bonus disc van de re-release van de eerste Ayreon album The Final Experiment .

Marcela Bovio werd later uitgekozen als de zanger van een ander Lucassen project, Stream of Passion, die vier full-length albums hebben uitgebracht (waar ze ook de viool bespeeld, een van de bepalende klanken van de band): ‘Embrace the Storm’, ‘The Flame Inside’, ‘Darker Days’ en ‘A War of Our Own’.

In 2016 werd bekend gemaakt dat Stream of Passion er mee stopt na 11 jaar. Datzelfde jaar bracht Marcela Bovio haar solo album ‘Unprecedented’.

RockMuZine feliciteert Marcela Bovio met haar 38ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ