Happy birthday Neil Turbin

Facebookrssmail

Neil Turbin is geboren op 24 december 1963 en is een Amerikaanse thrash metal vocalist bekend als de eerste full-time vocalist voor het Amerikaanse Anthrax en de huidige zanger en songwriter van de heavy metal band DeathRiders en hardrockband Bleed The Hunger.

Toen Neil Turbin voor het eerst werd gecontacteerd door Anthrax, speelde hij al in een band genaamd AMRA, maar vertrok na een paar maanden en hij besloot om de advertentie van Anthrax te beantwoorden. Hij volgde dezelfde middelbare school als Scott Ian en Danny Lilker , Bayside High School in New York , en zat in een klas met Ian in zijn eerste jaar. Turbin verdiende de positie als de eerste officiële bandvocalist in augustus 1982. Turbin’s eerste optreden met Anthrax was op 12 september 1982 in Great Gildersleeves. Met Antrax was Neil mede verantwoordelijk voor de debuutplaat ‘Fistful of Metal’ waarna hij plaatsmaakte voor Joey Belladonna.

TockMuZine feliciteert Neil Turbin met zijn 54ste verjaardag

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ