ROCK ’N GRILL met Mother Bass en Space Ants in Popei

Facebookrssmail

De maanden juli en augustus zijn al lang geen komkommertijd meer, want het is weer tijd voor ROCK ’N GRILL. U snapt het al… er wordt gerockt en gegrild. In de POPEI tuin? Natuurlijk! Zet de vrijdagavonden alvast met dikke stift in de agenda. Op 13 juli live muziek van Mother Bass (Hard Rock Alternative) en ze nemen Space Ants (rock) mee. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 19.00 uur. Entree: gratis.

Mother Bass bracht dit jaar zijn debuutelpee uit en kreeg wervelende recensies van (onder andere) 3voor12, Metalfan, Progwereld en het Belgische Snoozecontrol. Met al dit smeuïge vlees voor deze hongerige rockhonden is de band op het podium gretiger dan ooit! Met hun blend van hardrock / neo-grunge gaan ze straks swingend en springend over het podium. Een satéstokje heeft vier kanten, en zo zal ook de Mother Bass invloeden als Zeppelin, Sabbath, King Crimson en Stone Temple Pilots van alle kanten gaar spelen. Tip: Neem meteen even die LP mee!

Space Ants is niet van deze wereld. Twee lead zangers, stevige drums, elektronische bass sounds, smerige gitaar: dit drietal maakt moderne rock muziek met een buitenaardse sound. Groovend als Rage Against the Machine, tegendraads als Queens of the Stone Age en bombastisch als MUSE. In april is tijdens Club 3voor12 de single ‘Apenotize’ uitgebracht en de rest van de EP volgt dit jaar.


Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ