Gorecrusher tour brengt grindfeestje naar Baroeg

Facebookrssmail
Gutalax

Het is 23 oktober, een gewonde doordeweekse dag. In Rotterdam denkt men hier echter anders over; het wordt een ware feestavond in Baroeg met Gutalax, Spasm en Guineapig.

Het Italiaanse Guineapig mag de avond openen en brengt zonder hier al te veel worden aan te besteden een heerlijk potje grind. De heren moeten hun best doen om het publiek wakker te schudden, maar dit gaat redelijk soepel. De eerste pits beginnen zich al te vormen en er zijn steeds meer knikkende hoofden te spotten in het publiek. Al met al zetten de heren een stevige, brute set neer.

Het Tsjechische Spasm is als volgende aan de beurt. De vocalist komt onder luid gejuich in zijn welbekende mankini en dildomasker het podium op gelopen en weet het publiek direct aan te zetten tot een pit. Er wordt rap tempo op de set gezet, met hier en daar wat plaats voor een beetje gelul. Helaas is het feest na een halfuurtje al afgelopen, maar misschien is dat ook maar goed, want de temperatuur binnen heeft er ondertussen voor gezorgd dat minstens de halve pit al shirtloos rondloopt.

Eveneens uit Tsjechië komen de mannen van Gutalax. Met heerlijke zelfbenoemde “Grind ‘n Roll” nummers over poep, schijt en kak zijn de in rioleringspakjes gehulde mannen altijd een apart beeld. Het viertal weet echter als geen ander hoe ze een goed feestje moeten bouwen. De pit spant gedurende de hele set minstens de halve zaal. Op het moment dat de frontman vertelt dat de band deze tour als 10-jarig bestaansfeestje ziet, wordt luidkeels “Er is er een jarig ingezet”. Helaas houdt ook Gutalax het na iets meer dan een halfuur voor gezien, maar desondanks de korte sets is dit toch zeker een geslaagd feestavondje geweest.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ