Kwartfinale European Battle Of The Coverbands in PopEi in Eindhoven

Facebookrssmail

European Battle of the Coverbands

Op vrijdag 14 november 2014 vindt er een kwartfinale plaats van European Battle of the Coverbands in PopEi in Eindhoven! Tijdens deze kwartfinale strijden 5 bands om de 2 deelnamebewijzen voor de halve finales. Er zal één publiekswinnaar worden gekozen op basis van de meeste stemmen uit het publiek en één vakjurywinnaar op basis van de meeste punten van de vakjury. Zaal open: 20.00 uur. Entree: 10 euro, kaarten alleen aan de deur verkrijgbaar.

Op het podium zullen optreden: Hit-It coverband (top100-coverband), The Values (rock coverband), Barracuda (rock coverband), Black Pearl (tributeband) en SP-11 (pop coverband). Deze bands maken kans op gigantische prijzen. De band met de meeste publieksstemmen mag voor 3000 euro gaan shoppen bij een bekende muziekwinkelketen in de Benelux. De vakjurywinnaar krijgt studiotijd onder begeleiding van een ervaren producer en zal verschillende nummers opnemen. Uiteindelijk kan deze winnaar een single uitbrengen, die door professionele partijen gepromoot en geplugd wordt.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ