Kensington (Paaspop – Schijndel, 03-04-015)

Facebookrssmail
Kensington_1H6A5236Een stampvolle zaal, enthousiast publiek en een uur de tijd om daar gebruik van te maken. Het zou als een droom kunnen klinken voor elke artiest. De mannen van Kensington mochten daar de vruchten van plukken op het eerste festival van dit seizoen: Paaspop! De Utrechtse rockband werd in 2005 opgericht waarop het succes snel naderde. Bijna negen jaar later kunnen we de band namelijk niet meer van de radio wegdenken. De mannen doen het beter dan ooit en traden kortgeleden nog op in een uitverkocht Heineken Music Hall, maar ook de Ziggo Dome zal in november twee avonden volledig uitverkocht vermaakt worden door de Utrechtse rockers.
Naast de vele (inter)nationale tournees en concerten zien we Kensington het komende seizoen regelmatigKensington_1H6A5235 terug in de programmering van diverse grote festivals. Op Paaspop mochten de heren de vrijdagavond afsluiten tussen 23:00 en 0:00. Veel mis kon er niet gaan want al vanaf het openingsnummer ‘All for Nothing’ hadden zij de Apollotent volledig in hun zak zitten. Alle grote hits werden gespeeld, zo konden de duizenden fans meezingen met o.a ‘War’, ‘Streets’ en ‘Done With It’. Vanaf de eerste minuut werd er volop geknald en het publiek zong, klapte en danste dolenthousiast mee. Dat de heren er een feestje van kunnen maken blijkt wel zodra hun performance tegen het einde begon te lopen. De bezoekers van Paaspop konden er geen genoeg van krijgen en zelfs na twee toegiften zagen zij Kensington niet graag van het podium verdwijnen. Een onvergetelijke afsluiter van de eerste festivaldag van dit seizoen was het gevolg daarvan.
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ