The Prestige komt met nieuw album ‘Amer’

Facebookrssmail

The prestige AmerBijna drie jaar na het album ‘Black mouths’, menig optreden, verschillende tours en een gedenkwaardige trip door Cuba, staat de Parijse alternatieve/hardcore/rock en punkband The Prestige op het punt hun tweede volledige album uit te brengen, genaamd ‘Amer’. Opgenomen en gemixt door Amaury Sauvé (As We Draw, Birds in Row) en Bob Weston (Ceremony, Mono, Shellac). De verwachte releasedatum is ergens in april en het album zal verkrijgbaar zijn op vinyl, cd en als digitale download.

In de tussentijd heeft The Prestige ook een albumteaser op Youtube geplaatst. Daarnaast zijn alle eerdere opnames van de band digitaal te verkrijgen op Bandcamp of op lp en cd via de officiële site van de band.

The Prestige is in 2009 geboren uit de as van de metalcore band Draftdown. Met zijn vieren staan zij garant voor een hoop energie en spelen zij een mix van (post) chaotic hardcore, intense punk, metal en rock met een hoog adrenalinegehalte. Hun eerste EP genaamd ‘A series of catastrophes and consequences’ kwam een aantal maanden later op de markt. Na een aantal succesvolle live optredens begon de band aan hun eerste volledige debuutplaat, ‘Black mouths’ die in 2012 uitkwam. De tweede plaat werd in 2014 opgenomen en zal dus deze maand uit worden gebracht.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ