The Who brengt 7-inch boxset ‘The Brunswick Singles 1965-66’ uit

Facebookrssmail

thewhopack280115wDe rockers van The Who staan op het punt om een 7-inch boxset getiteld ‘The Brunswick Singles 1965-66’ uit te brengen. De box bevat tracks van ‘I Can’t Explain’ tot ‘La-La-La Lies’ en komt met een bonus disc met daarop hun enige release als The High Numbers, ‘Zoot Suit”/”I’m The Face’. Alsmede de boxset, die vanaf 6 april verkrijgbaar is, brengt de band op 23 maart al haar studio albums op 180-grams vinyl uit plus een dubbelalbum van hun recente ‘Who Hits 50’ compilatie.

De heruitgaves komen met origineel artwork – en sommige zelfs met replica’s van promotiemateriaal – bijvoorbeeld ‘The Who Sell Out’, deze bevat de originele 20″ x 30″ poster. Als onderdeel van Record Store Day, dat dit jaar gehouden gaat worden op 18 april, brengt de band ook een gelimiteerde, op blauw vinyl geperste 7-inch single uit van hun ‘Be Lucky’ track van ‘Who Hits 50’ met op de B-kant hun debuutsingle ‘I Can’t Explain’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ