Nieuwe christian rockfestival Rock Alive strijkt neer in Veenendaal

Facebookrssmail

Op zaterdag 26 september 2015 vindt de 1e editie van het festival plaats, met een keur aan nationale en internationale rock act bij elkaar. Het hagelnieuwe concertgebouw de Basiliek in Veenendaal zal de basis worden van dit jaarlijks terugkerend rockfestival. Tijdens de 1e editie van Rock Alive zullen ze flink gaat uitpakken met nieuwe en oude bands. Met als absolute headliners: Jerusalem en HB!
unnamed

Rock Alive heeft als nieuw festival in korte tijd veel interesse gewekt van rock en metal liefhebbers. Dat komt natuurlijk voor het belangrijkste deel door de indrukwekkende line-up. De legendarische Zweedse band Jerusalem keert voor dit nieuwe festival terug na meer dan 15 jaar naar Nederland. Daarnaast zijn het Finse HB, het Australische Deth Enemy en het Poolse/ Nederlandse Frühstück terug te vinden op de mainstage.

Met de Nederlandse bands J’Accuse, Alive Again, Veritas Infinita, Spyker en Moonradio, het Argentijnse Supresion en ForChristSake uit Noord-Ierland is de mix van oud en nieuw, maar ook nationaal en internationaal talent, compleet op de sidestage.

Rock Alive brengt met haar line-up ook veel verschillende muzieksmaken samen. Van pittige mainstream en alternatieve rock, punk pop/rock, hard rock, melodische metalcore tot aan doom metal, thrash, death metal en symfonische metal; er is voor elke rockliefhebber iets te beleven.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ