Clip-primeur: Pop Evil – Footsteps

Facebookrssmail

Pop EvilEn weer hebben we bij RockMuZine een primeur voor jullie kunnen zetten! Pop Evil, de Amerikaanse Post-Grunge/Alternative metal band uit Michigan, brengt morgen officieel hun nieuwe clip ‘Footsteps’ uit. In 2001 opgericht als TenFive kwam in 2008 – inmiddels als Pop Evil – met hun volledige debuut album ‘Lipstick on the Mirror’. Zanger Leigh Kakaty heeft een stemgeluid dat nooit gaat vervelen. In 2013 verscheen het album ‘Onyx’, met daarop onder meer de knallers ‘Trenches’ en ‘Deal with the Devil’. Dit jaar stond Pop Evil nog op Pinkpop, Graspop en in juni in het voorprogramma van Marilyn Manson. Pop Evil lijkt daardoor klaar te zijn voor de grote zalen en wij staan er dan ook niet van te kijken als de band volgend jaar de Heineken Music Hall zal aandoen.

Op 21 augustus komt hun nieuwe album ‘Up’. ‘Up’ is een stevige herintroductie en een flinke stap voorwaarts voor Pop Evil, bestaande uit gitaristen Nick Fuelling en Davey Grahs, bassist Matt Dirito, drummer Chachi Riot en frontman Leigh Kakaty. De plaat is opgenomen in Studio Litho en de London Bridge Studio met producer Adam Kasper (Pearl Jam, Soundgarden, Foo Fighters), dus dan weet je al van welke kant de wind waait. ‘Footsteps’ is de eerste single, en RockMuZine mag hem als eerste aan jullie laten horen en zien!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ