Alternatieve rockformatie One Wonders uit Limburg komt met nieuwe EP

Facebookrssmail

cover170x170Na het uitkomen van hun cd ‘a distant memory’ in oktober 2014 hebben de mannen van One Wonders niet stilgezeten. In mei doken ze de studio in voor de opnames van de nieuwe EP, ‘Heart over mind’, welke werd opgenomen in Studio Maasland in Born en in oktober zal uitkomen. Mastering van de EP is in handen van Darius van Helfteren (De Staat, Caro Emerald, Epica etc).

Daarop besloten de mannen de zomer enigszins anders in te kleuren met akoestische straatoptredens in Duitsland en een weekend in London, waarna ze ook nog eens 2 optredens in de UK scoorden!

Op 14 en 15 augustus stonden ze in hartje London waar ze in Soho @ The Spice of Life en in Camden @ Fiddlers Elbow speelden en hun muziek heel warm ontvangen werd. Twee legendarische plekken met een indrukwekkende geschiedenis! Focus voor de mannen uit Limburg ligt nu op het uitbrengen en promoten van de nieuwe EP “heart over mind” die een waardige opvolger van “a distant memory” moet worden.

Het vorige album is voor een vrije gave te downloaden op https://onewonders.bandcamp.com/

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ