Rammstein naar Pinkpop 2016

Facebookrssmail

De Duitse band Rammstein zal volgend jaar als één van de drie headliners optreden op Pinkpop. Dat heeft organisator Jan Smeets vandaag bevestigd. De band zal op  zaterdag 11 juni de tweede dag van het festival afsluiten.

Momenteel werkt de band aan een nieuw album dat ook volgend jaar zal verschijnen. Het is niet de eerste keer dat de band op het Limburgse festival zal optreden. Eerder speelden ze al op Pinkpop in 1997, 2002 en in 2010.

Foo Fighters

De Foo Fighters zullen volgend jaar niet naar Pinkpop komen. Eerder was daar wel sprake van, maar volgens Jan Smeets is de kans groter dat ze in 2017 wel weer op Pinkpop zullen optreden. De 47ste editie van het festival zal in 2016 op 10, 11 en 12 juni plaatsvinden.

rammstein2013

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ