Pennywise naar Stone Rock festival 2018

Facebookrssmail

pennywiseNadat het Stone Rock festival vorig jaar al de meganaam Guano Apes naar ‘het weiland van de Zwevende Kei’ in Dalfsen haalde, is de organisatie er wederom in geslaagd om een internationale headliner op het Stone Rock Festival 2018 affiche te laten prijken. Pennywise, bekend van de punkrock-anthem ‘Bro-Hymn’, is namelijk de eerste naam die de organisatie naar buiten brengt voor de 2018 editie die op zaterdag 07 juli zal plaatsvinden.

Het Stone Rock festival is onderhands een begrip in de wijde omgeving van Dalfsen. Niet alleen door de acts die het festival in het verleden al mocht verwelkomen zoals: Guano Apes, De Staat, John Coffey, Memphis Maniacs, Singlefeestje,The Paceshifters en Peter Pan Speedrock. Nee, het draait om meer dan alleen muziek aldus organisator Bas Schultz: “Wat ons als festival typeert is de verscheidenheid aan rockstijlen, het geweldige eten, heerlijke diverse bieren, de bezoekers en aankleding van het terrein. Stone Rock moet meer zijn dan alleen bandjes kijken. We houden van gekkigheid op het terrein zoals een paar mooie Amerikaanse auto’s met flink wat paardenkrachten of een skateramp waar wat vette stunts worden uitgehaald. Alles is mogelijk en alles mag, nou ja bijna alles.”.

Pennywise

West Coast punkband Pennywise is al jaren één de grotere namen in de internationale punkscene. Met punkrock anthem ‘Bro Hymn’ verwierf de band een belangrijke plek in de punkhistorie en een hondstrouwe wereldwijde fanbase. De band kenmerkt zich door een energieke mix van melodieuze punk en snelle hardcore waardoor de band al bijna 30 jaar elk festival en poppodium plat weet te spelen! Vorig jaar mei bracht de band nog hun compilatie album Nineteen Eighty Eight uit. Want ook al blaast de band volgend jaar dan wel hun 30e kaarsje uit, aan gas terugnemen moet de band nog lang niet denken.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ