Motörhead’s Lemmy overleden

Facebookrssmail

MotörheadZojuist bereikte ons het bericht dat zanger en bassist van Motörhead, Ian Fraser (Lemmy) Kilmister is overleden. Het tragische nieuws werd bekend gemaakt door radio en TV presentator Eddie Trunk, al jaren een goede vriend van Lemmy. Diverse anderen hebben het nieuws bevestigd, waaronder Black Sabbath frontman Ozzy Osbourne. Ozzy reageerde via Twitter op het overlijden van Lemmy met: “Lost one of my best friends, Lemmy, today. He will be sadly missed. He was a warrior and a legend. I will see you on the other side.”

Op de officiele Motörhead Facebook pagina staat het volgende bericht: “There is no easy way to say this… our mighty, noble friend Lemmy passed away today after a short battle with an extremely aggressive cancer. He had learnt of the disease on December 26th, and was at home, sitting in front of his favorite video game from The Rainbow which had recently made it’s way down the street, with his family. We cannot begin to express our shock and sadness, there aren’t words. We will say more in the coming days, but for now, please…play Motörhead loud, play Hawkwind loud, play Lemmy’s music LOUD. Have a drink or few.”

RockMuzine had enkele maanden geleden nog de primeur van de clip van ‘Electricity’, een eer die we graag hoog houden op deze droevige dag. Lemmy is 70 jaar geworden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ