Entombed A.D. lanceert video

Facebookrssmail

Het Zweedse Entombed A.D. heeft de eerste video vrijgegeven van het nieuw te verschijnen album ‘Dead Dawn’ welke op 26 februari verschijnt via Century Media. Na het succesvolle uitstapje van gitarist Victor Brandt en zanger Lars Petrov in het project Firespawn is het nu weer tijd de pijlen volledig op Entombed A.D. te richten. Het eerste nummer van het nieuwe album dat verschijnt is ‘Midas In Reverse’ en wanneer dit nummer de graadmeter is voor het niveau van de rest van het album dan ligt er wat leuks in het verschiet. Entombed A.D. is op dit moment op tour met Behemoth en Abbath waarbij het gezelschap op zaterdag 6 februari het Utrechtse Tivoli aandoet.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ