MARS RED SKY brengt nieuwe video

Facebookrssmail

De Franse stonerrock formatie Mars Red Sky brengt de eerste video van het nieuwe album ‘Apex III (a praise for the Burning Soul)’. Na het succesvolle, in 2014 uitgebrachte, album ‘Stranded in Arcadia’ verschijnt nu dus de opvolger welke voor eind februari gepland staat en uitkomt via Listenable Records. Het nummer ‘Shot in Providence’ is een wat traag en meeslepend stonerrock nummer dat lekker in het gehoor ligt. Mars Red Sky is live te aanschouwen op zaterdag 5 maart in het Rotterdamse en de exacte plaats van handeling is het altijd gezellige Baroeg.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ