Nieuwe Amon Amarth video en tour nieuws

Facebookrssmail

De deathmetal gigant Amon Amarth komt met een wel héél exclusieve show. Ter promotie van het nieuwe album ‘Jomsviking’ doen ze slechts 4 exclusieve shows in de wereld: Londen, Parijs, Berlijn… en Tilburg! En dan ook nog in een extra kleine venue. Niet in 013, maar in Hall of Fame!
Voor dit optreden zijn slechts 250 kaarten beschikbaar…

Verder is vandaag de eerste video verschenen van het nieuwe album dat in maart dit jaar verschijnt via Metal Blade Records. ‘First Kill’ is weer een lekkere melodieuze death metal singel met een bloederige video en live beelden van de Zweedse vikingen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ