Unified Past lanceert video: Etched in Stone

Facebookrssmail

Unified Past is een Amerikaanse prog rock band die eind vorige eeuw werd opgericht. In 2015 brachten ze hun 7e album, ‘Shifting the Equilibrium’ uit. Dit album (onder het label van Melodic Revolution Records) werd internationaal goed ontvangen. Mijn recensie kun je hier lezen.

Op 6 mei jl. maakte Unified Past deel uit van de line up van RoSfest (Rites of Spring Festival). Dit prog rock festival bestaat sinds 2004, en vindt eind april/begin mei plaats. Locatie: het Majestic Theater in het historische Gettysburg, Pennsylvania. Natuurlijk speelden ze diverse nummers van Shifting the Equilibrium. ‘Etched in Stone’ werd als laatste gespeeld. De video van dit live nummer wordt als eerste gelanceerd.

Unified Past is:
Phil Naro – zang
Stephen Speelman – gitaar
David Mickelson – bas
Roger Banks – drums
John Battema – keyboards

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ