Happy birthday Axl Rose

Facebookrssmail

Happy birthday Axl RoseOp 6 februari 1962 werd W. Axl Rose geboren in Lafayette een stadje in de midwestelijke staat Indiana. Zijn vader, William Rose, verliet het gezin toen hij twee jaar oud was. Volgens Rose werd zijn vader 20 jaar later vermoord; zijn lichaam werd in 1984 aangetroffen bij een meer in Chicago. Zijn moeder, Sharon, hertrouwde kort na de scheiding met Stephen Bailey, wiens achternaam Rose vanaf dat moment droeg. Tot zijn zeventiende geloofde Rose dat Bailey zijn echte vader was. Zijn ouders kregen samen twee kinderen, Stuart en Amy.

Axl, bekend als de zanger, tekstschrijver en oprichter van de hardrockband Guns N’ Roses wordt vandaag 54 jaar. RockMuZine feliciteert Axl met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ