Nieuw project Ministry’s Al Jourgensen

Facebookrssmail

Ministry frontman Al Jourgensen heeft een nieuw project, Surgical Meth Machine, het heeft met dit project een platendeal getekend bij Nuclear Blast Records. De plaat is opgenomen in Jourgensen’s thuis studio in Burbank, California met zijn vertrouwde geluidsman Sam D’Ambruoso. Het debuut album van dit project verschijnt op 15 april wereldwijd en om de release van het album te ondersteunen is er een tekst video gelanceerd voor het nummer ‘Tragic Alert’.

Al Jourgensen is natuurlijk bekend van Ministry maar is actief in tal van projecten zoals bijvoorbeeld: Revolting Cocks en Buck Satan and the 666 Shooters, het nieuwe project toont de “heavy” kant van Al. Een super snel en vermakelijk nummer waar de handtekening van Al “fucking” Jourgensen onmiskenbaar is.
Tracklist:

01. I’m Sensitive
02. Tragic Alert
03. I Want More
04. Rich People Problems
05. I Don’t Wanna
06. Smash And Grab
07. Unlistenable
08. Gates Of Steel
09. Spudnik
10. Just Go Home
11. Just Keep Going
12. I’m Invisible

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ