Netherlands Deathfest III maakt met komst van o.a. Emperor line-up compleet

Facebookrssmail

Het is pas augustus, maar toch heeft Netherlands Deathfest III zijn line-up voor 2 tot 4 maart 2018 al rond. Vandaag maakt het festival bekend dat de legendarische blackmetalband Emperor als headliner toegevoegd is aan het festival. Verder maken Profanatica, Leng Tch’e, Merrimack, Looking For An Answer, Auroch, Hierophant, Rectal Smegma, Rites Of Thy Degringolade en Skullhog de line-up compleet.

Het Noorse Emperor werd in 1991 opgericht door zanger/gitarist Ihsahn en gitarist/drummer Samoth. Ze waren onderdeel van de Noorweegse blackmetal scene begin Jaren 90, die voor de tweede golf blackmetalbands zorgde. Emperor wordt gezien als zeer invloedrijk door zowel critici als muzikanten. In 2001 gaf de groep er de brui aan, maar sinds kort zijn ze weer terug. Zonder twijfel een gedroomde headliner voor Netherlands Deathfest! Verder maken Profanatica, Leng Tch’e, Merrimack, Looking For An Answer, Auroch, Hierophant, Rectal Smegma, Rites Of Thy Degringolade en Skullhog de line-up compleet.

De volledige line-up leest als volgt:
1349 | The Afternoon Gentlemen | Agents Of Abhorrence | Altarage | Angel Witch | At The Gates | Aura Noir | Auroch | Blood | Broken Hope | Carcass | Cauldron Black Ram | Claudio Simonetti’s Goblin | Darkspace | Devourment | Dragged Into Sunlight | Emperor | Esoteric | Evoken | Grave | Guttural Secrete | Hacavitz | Hellbomb | Hierophant | Internal Bleeding | Jig-Ai | Kjeld | Leng Tch’e | Looking For An Answer | Meat Spreader | Merrimack | Mortuary Drape | Mournful Congregation | Nunslaughter | The Ominous Circle | Profanatica | Pulmonary Fibrosis | Rectal Smegma | Rites Of Thy Degringolade | Root | Rotten Sound | Sacrificial Slaughter | Sadistic Intent | Shape of Despair | Skinless | Skullhog | Suffocation | Urn | Vallenfyre | Victims | Witchery | Yacøpsæ

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ