Happy birthday Joey Castillo

Facebookrssmail

Joseph William Castillo kortweg Joey Castillo is geboren op 30 maart 1966 en is een Amerikaanse drummer die het best bekend is van de stoner- en desertbands Eagles of Death Metal, Queens of the Stone Age (2002-2012) en Danzig.

Castillo groeide op in Gardena, Californië. Hij speelt drum sinds zijn vijftiende. De eerste band waarin hij speelde was Wasted Youth. Na twee albums en meerdere tours werd hij drummer bij Sugartooth. In 1994 sloot hij zich aan bij de band Danzig. Hij bleef bij deze band tot en met 2001 om daarna te gaan drummen bij Goatsnake, nadat de drummer deze band had verlaten. Vanaf 2002 werd hij door Josh Homme gevraagd als drummer voor Queens of the Stone Age. Hij bleef tot 2012 bij deze band. Castillo heeft ook samengewerkt met bands als Mark Lanegan en Eagles of Death Metal.

RockMuZine feliciteert Joey Castillo met zijn 50ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ