Brujeria video voor Viva Presidente Trump!

Facebookrssmail

De extreme metal band Brujeria zijn op dit moment aan het werk aan de laatste zaken van hun vierde album en het debuut bij Nuclear Blast Entertainment. De band bracht een 7″ singel uit op Record Store Day, een singel die meteen uitverkocht was. De singel is nu te koop als digitale singel met de nummers ‘Viva Presidente Trump!’ and ‘Pared De Muerte’

Zanger Juan Brujo over de singel: “The song (‘Viva Presidente Trump!’) was on shelf for years with no idea for vocals, It was gonna be an ‘Anti-Castro’ part II song but nothing came out of it. It just needed proper motivation to go and attach itself to someone… and Trump came thru!”

“I see Trump as the white republican version of Juan Brujo circa ’93. Wanting to start shit for the hell of it! That’s why it’s called ‘Viva Presidente Trump!’ We both want same thing! So much that I want to be his running mate!”

Brujeria is op dit moment aan het toeren en staat op 1 juli in The Little Devil in Tilburg.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ