Nieuwe EP van Tease & Denial

Facebookrssmail

a2475571488_16 (1)Met de zojuist uitgebrachte EP maakt Tease & Denial ( Amsterdam-Berlijn) opnieuw een behoorlijk statement. Deze alternative rockband ( opgericht in 2013) weet zich op een unieke manier te onderscheiden door iets wat zij zelf de T&D factor noemen. Wat je hoort is gitaar, bas, drum en zang. Echter door het toevoegen van een laagje viezigheid en pijn krijgt de muziek een eigenwijze wending. De jaren van onschuld zijn voorbij…

De muziek is rauw, vuig en soms hartverscheurend mooi. De uitzonderlijke stem van zangeres Mariska zuigt je letterlijk in de waargebeurde songs. Deze gloednieuwe 5 track self titled EP moet gaan zorgen voor meer naamsbekendheid en optredens. Want live is Tease & Denial hard, intens, meeslepend en stylish. Geen ellenlange solo’s of jamsessies.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ