Black Bottle Riot komt met nieuw album ‘III: Indigo Blues’

Facebookrssmail

Op 11 september komt Black Bottle Riot met hun nieuwste album ‘III: Indigo Blues’. ‘III: Indigo Blues’ is het derde album van Black Bottle Riot; Het is een grillig, intens en persoonlijk album waarop de band bezeten en gedreven klinkt. In de periode na de release van het tweede album Soul in Exile werden de heren muzikaal hechter dan ooit, maar privé eiste het bandleven z’n tol. Teveel drank, verloren liefdes, overleden vrienden en het verlies van werk en zelfs onderdak. Het zorgeloze dat BBR altijd uitstraalde is er vanaf. Totaal onvermijdelijk sijpelden de ervaringen door in de lyrics en de riffs, waardoor ‘III: Indigo Blues’ meer lading heeft dan de eerdere albums.

BBRLive presenteert Black Bottle Riot het album op 19 en 25 september, achtereenvolgens in de Plu Fabriek in Nijmegen en Malou Melo in Amsterdam. Vervolgens toert de band in het najaar door Spanje, waarna een tour volgt door de intieme bluesclubs en -kroegen van Nederland.

Tour
15 aug – Ronde Weide, Arnhem (try out)
19 sep – Plu Fabriek, Nijmegen tickets
25 sep – Maloe Melo, Amsterdam
06 nov – Wilhelmina, Eindhoven
07 nov – De Witte Bal, Assen
20 nov – Zwarte Ruiter, Den Haag
21 nov – De Noot, Hoogland
04 dec – Cafe Rocks, Enschede
19 dec – De Hip, Deventer

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ