Nieuwe video Izegrim

Facebookrssmail

De Nederlandse death metal formatie Iezegrim heeft vandaag een tweede video gelanceerd van het op 25 maart verschenen album ‘The Ferryman’s End’. Na de release van de video ‘White walls’ is het nu tijd voor de brute kraker ‘Time To Die’.

Marloes over de video: “De video is een verbazingwekkende en krachtige hellerit diep in de gruwelijke gedachten van een zieke geest. Tijdens dit nummer stapte ik in de schoenen van een een krankzinnige moordenaar, klaar om te schieten en moorden zonder enige reden. Het maakt niet eens uit of het slachtoffer een zwerver is of een jonge familie heeft. Hun vrolijke gezichten zijn voor hem als plaatjes op de muur. Zelfs tegen het einde van de video, worden hun laatste vredige momenten bruut verstoord. Dit is Izegrim op video, puur, rauw en intens.”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ