On Ithenfal’s Wing komt met nieuwe track van conceptalbum

Facebookrssmail

On Ithenfal’s Wing is een donkere progressieve / alternatieve rockband met bepaalde metal / doom / goth-kwaliteiten uit Florida, USA. On Ithenfal’s Wing heeft nu twee albums uit, ‘Key to Then’ en het nu daarop volgende conceptalbum ‘A Fine Light Snow’.

Met invloeden van bands als Iron Maiden, The Cure, Radiohead, Amon Amarth, Opeth, Enslaved, Megadeth, Pink Floyd, Led Zeppelin en Rush brengt de band, met frontman en multi-instrumentalist Ivan aan het roer, donkere mysterieuze muziek uit.

Key To Then is een complex album dat luisteraars een breed scala aan ideeën, verhalen, melodieën en emoties biedt. Het geluid van de band is uniek voor hun eigen kunstenaarschap, van de beklijvende ambiance van ‘Once Beneath a Peaceful Moon’ tot de afwerkingsmomenten – ze hebben hun eigen benadering van creativiteit en je begint het snel te herkennen.

‘A Fine Light Snow’ is zoals gezegd een concept album. nu is daarvan de nieuwe single ‘Freedom’ uit. ‘Freedom’ is een nummer van het conceptalbum ‘A Fine Light Snow’ van On Ithenfal’s Wing, dat het verhaal over uithoudingsvermogen, moed, ziekte en dood voortzet.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ