Obituary vervangt Life of Agony op Dynamo Metalfest!

Facebookrssmail

13620780_2078057192420398_2153748604433326667_nNadat eerder deze week het nieuws binnenkwam dat Life Of Agony vanwege een ongeluk van drummer Sal Abruscato moest cancellen, moest de organisatie van Dynamo Metalfest weer aan de slag om een vervanger te vinden.
Zojuist meldt de organisatie dat de vervanger is gevonden in de gedaante van Obituary. De band heeft hun logistieke schema voor volgend weekend om kunnen gooien om op Dynamo Metalfest te kunnen staan. De Amerikanen zijn al jaren een vaste waarde in de death metal en laten keer op keer zien dat ze wel raad weten met een groot festivalpubliek.

“Een vervanger regelen in hetzelfde straatje als Life Of Agony is niet te doen op zo’n korte termijn, die band is uniek. We zijn dan ook erg blij dat het in een paar dagen gelukt is dat we een kwaliteitsband als Obituary bereid hebben gevonden om tussen Zweden en Spanje een tussenstop te maken. Er zijn niet veel bands meer beschikbaar anderhalve week voor het festival. Nu staan er twee bands op de line up die ook op de Ijsbaan stonden toen ik naar mijn eerste festival ging. Stiekem toch wel heel blij mee”, aldus organisator Tjerk Maas.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ