Shade of Hatred bevestigd voor Scream Bloody Scum 2016!

Facebookrssmail

Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van het Scream Bloody Scum festival is er dit jaar niet een dag maar twee dagen Scream Bloody Scum. Scream Bloody Scum wordt natuurlijk gehouden in Scum Katwijk, de cult club uit de jaren 80 / 90 waar zo’n beetje alle bands van naam Katwijk aandeden.

13932799_1019430638171787_5964033006234990838_n

Shade of Hatred is een melodieuze death metal band uit de Bilt. Opgericht in 2011 en in 2015 verscheen de eerste EP ‘Invidious Revelations’. Shade of Hatred is een band om in de gaten te houden, dat kan op Scream Bloody Scum en wel op de per-party op 16 september.

Voor 17 september waren al bevestigt:

Heavy metal band Sad Iron bevestigt, en dit Noord Hollandse gezelschap heeft in januari dit jaar de tweede plaat ‘The Antichrist’ uitgebracht. Ook het Sassenheimse Silenxce zal weer een heerlijke old school set laten horen, vaak spelen de mannen niet meer en dus deze show missen is geen optie

Meer heavy metal is er op Scream Bloody Scum met Martyr en deze mannen behoeven natuurlijk geen introductie. Lekkere heavy metal en een heerlijke nieuwe plaat ‘You Are Next’, Martyr zal ongetwijfeld Scum op zijn kop zetten.

Houdt de pagina van RockMuZine in de gaten voor meer updates omtrent Scream Bloody Scum!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ