Happy birthday Blas Elias

Facebookrssmail

Blas Elias werd geboren op 18 augustus 1967 in Kennedy, Texas en is de originele, en de voormalige, drummer van rock band Slaughter. Hij drumde ook voor de Las Vegas theatergroep productie van Blue Man Group.

In 2000 verscheen Elias in een instructie-drummen video met de titel ‘Blas Elias van Slaughter – Drum Magic’ voor Star Licks Productions.

Blas Elias (née Blas Elias Gomez), is ook een acteur die verscheen in de film ‘Rock Star’ (2001). Elias speelde drummer Donny Johnson van de fictieve band Blood Pollution. De film kenmerkte ook optredens van muzikanten zoals Zakk Wylde, Jason Bonham, Myles Kennedy, Jeff Pilson, Brian Vander Ark en Nick Catanese.

Blas Elias speelde van 1988 tot 2003 in Slaughter en was in die periode mede verantwoordelijk voor de 5 uitgebrachte studio albums: ‘Stick It to Ya’ (1990), ‘The Wild Life’ (1992), ‘Fear No Evil’ (1995), ‘Revolution’ (1997) en ‘Back to Reality’ (1999).

RockMuZine feliciteert Blas Elias met zijn 49ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ