Video primeur: Fleddy Melculy – Pinker

Facebookrssmail

Fleddy MelculyHet gebruik (of net niet) van pinkers (knipperlichten) in het verkeer, geen item is te lullig voor metal sensatie Fleddy Melculy om er een nummer over te schrijven! In de videoclip van ‘Pinker’ wordt dat allemaal fijntjes gedemonstreerd, met o.a. de mannen van Goe Vur In Den Otto en Urbanus in de starring roles! Vandaag gaat de videoclip van ‘Pinker’ exclusief in premiëre op RockMuZine.

Nadat de gasten van Fleddy Melculy met hun eerste singles ‘T-shirt van Metallica’ en ‘Feestje In Uw Huisje’ furore maakten door er o.m. meer dan 20 weken Afrekening notering mee te scoren, gaan ze nu resoluut voor 3 op 3 met ‘Pinker’.

De voorbije Belgisch/Nederlandse festivalzomer was zondermeer de zomer van Fleddy Melculy want de band speelde o.m. Graspop, Alcatraz, Zwarte Cross, Dynamo en Pukkelpop plat! Hun social media fanbase verdubbelde in no time en de volgers blijven toestromen. Op 23 september culmineert dit alles in de release van hun debuut album ‘Helgië’, een gebeuren dat de band met de nodige luister (lees: lawaai) zal vieren op de exclusieve album showcase die avond in de A-tower in Antwerpen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ