Beerland – Where all your rock ’n roll dreams come true

Facebookrssmail

headerHet festivalseizoen afgelopen na Festyland? Niks is minder waar! Al voor de tweede keer organiseert de Metropool in Hengelo Beerland, op 29 oktober dit jaar. Beerland is een hele dag vol moddervette rock ’n roll, een stevig BBQ-menu en bier (vooruit ook fris en wijn).

Wat kun je zoal verwachten?

Eigenlijk allerlei soorten eigenzinnige rock ’n roll, muziek met een rauw randje noemt de organisatie dat. Bijvoorbeeld de ouwe rotten van Claw Boys Claw die ook na 33 jaar nog niks van hun streken verleerd zijn of de jonge garagepunkers van Cocaine Piss uit Luik. Het Haagse Monomyth brengt je met haar bezwerende mix van krautrock, spacerock en psychedelica in hoger sferen terwijl de moddervette stonerrock van King Hiss je weer hardhandig met beide benen op de grond laat landen. Ontdek de aanstekelijke garagerock van Double Veterans en Magnetic Spacemen. Drive Like Maria is een van de beste livebands van het moment. De band zal Beerland ruimschoots tracteren op nummers van haar nieuwe ep ‘Preserver’, maar ook klassiekers als ‘Talk To Me’ en ‘So’ komen zeker voorbij. Tenslotte kun je als rechtgeaarde rocker een van de laatste kansen om Peter Pan Speedrock live mee te maken niet aan je neus voorbij laten gaan.

Kortom, voldoende argumenten om op 29 oktober naar Metropool in Hengelo te gaan en je rock ’n roll dromen uit te laten komen.

Meer informatie

Op de website van de Metropool vind je alle informatie en kun je tickets bestellen: Metropool/beerland

beerland-poster

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ