Exclusieve show Watain op Eindhoven Metal Meeting

Facebookrssmail

13621003_1280738675284574_3433202519632083710_nDe organisatie de Eindhoven Metal Meeting heeft bekend gemaakt dat de Zweedse black metal band uit Uppsala Watain voor een zeer exclusieve show naar Eindhoven afreist. Watain zal het tweede album ‘Casus Luciferi’ uit 2003 in zijn geheel ten gehore brengen. Een klassieker onder de black metal platen.

Met bands als Watain maar ook Mayhem, Batuschka en Valkyrja is er weer genoeg black metal geprogrammeerd om van te genieten. Ook andere genres komen deze jaargang ruimschoots aanbod, wat te denken van bands als Hell, Destruction, Moonspell, Tiamat of de Nederlandse death metal band Hail Of Bullets. Kortom een festival om niet te missen.

Eindhoven Metal Meeting vindt dit jaar plaats op 16 en 17 december in de Effenaar.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ