FemME Club Tour naar POPEI

Facebookrssmail

df-19nov16-femmeZaterdag 19 november 2016 komt FemME weer met een club tour naar POPEI. Bereid je dus voor op harde metal met een vrouwelijke touch van bekende en onbekendere bands. Deze editie zullen Serenity, Diabulus in Musica, Beyond God en Elysian Gates op het podium staan.

Serenity
Serenity doet zijn Codex Atlanticus mini tour, deze is vernoemd naar de laatste cd van de band. Deze laatste cd was alweer hun vijfde album en is dit jaar uitgebracht. Door verschillende wisselingen in de band zullen ze zich nu meer gaan focussen op sterke melodieën, grote orkesten, harmonieën in de zanglijnen en meer mannelijke vocals. Maar zo nu en dan zullen ze ook aantreden met een vrouwelijke gast zangeres.

Diabulus in Musica
Deze band is een symfonische metal band die een perfecte combinatie heeft gevonden tussen klassieke muziek en moderne metal. Gedurende de jaren dat ze bezig zijn hebben ze al bij vele bands het voorprogramma mogen verzorgen, onder andere bij Manowar. In november zullen ze hun vierde album uitbrengen onder de naam ‘Dirge for the Archons’. Daarnaast was deze band ook te zien op het FemME festival in de Effenaar.

Beyond God
Beyond God is een lokale band en zij hebben deelgenomen aan de FemME battles. Hun muziek combineert elementen van klassieke muziek, heavy metal en symfonische muziek. Dit resulteert in donkere en sfeervolle composities. Het belangrijkste in hun muziek zijn de pakkende en mooie zanglijnen en deze kunnen variëren van pop tot opera.

Elysian Gates
Deze Luxemburgse band was een halve finalist in de FemME battles. Dit jaar is hun tweede album ‘Crossroads’ uitgekomen. In het begin van 2015 heeft Noemie Leer de band versterkt als zangeres. Ze maken symfonische metal met een progressieve touch en hun sterke zangeres heeft een imponerend bereik.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ