Happy birthday Angela Gossow

Facebookrssmail

Angela Nathalie Gossow werd geboren in Keulen op 5 november 1974 en is een Duitse journaliste, songwriter en death metal vocaliste. Zij maakte sinds november 2000 deel uit van de Zweedse melodieuze death metal band Arch Enemy. Op 17 maart kondigde Angela Gossow haar vertrek uit de band als zangeres aan en tegelijkertijd werd haar vervangster bekendgemaakt: Alissa White-Gluz van het Canadese The Agonist. Angela wil zich toe gaan leggen op haar privéleven en het management van Arch Enemy.

De debuut CD met Angela bij Arch Enemy, ‘Wages of Sin’, verscheen in 2001 en na deze plaat verschenen er nog 4 langspelers. Het laatste Arch Enemy album met Angelea als zangeres verscheen in 2011 en kreeg de naam ‘Khaos Legions’. Naast Arch Enemy was Angela Gossow betrokken bij nog twee projecten: Mistress, deze band kwam niet uit de demo fase en Asmodina waarvan de debuut CD ‘Inferno” in 1197 verscheen.

RockMuZine feliciteert Angela Gossow met haar 42ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ