Rex Brown (Pantera) heeft solo album klaar

Facebookrssmail

rexbrownstudionov2016_638Rex Brown de Pantera, Down en Kill Devil Hill bassist heeft zijn eerste solo album opgenomen. Op het album speelt hij naast bas ook gitaar en neemt hij de zang voor zijn rekening. Nadat Rex gestopt was met zijn laatste band Kill Devil Hill heeft hij eerst tijd voor zichzelf genomen. Alleen op een gegeven moment gaat het weer kriebelen zegt hij. Afgelopen zomer heeft hij met een goede vriend in Nashville de nummers geschreven en daarna opgenomen.

“De stijl zullen de meeste mensen verrassend vinden, maar het is geen metal”, aldus Rex, “Ik ben altijd al een groot Led Zeppelin fan geweest. Dit is een rock album dat klink als een mengelmoes van Foghat tot de oude Tom Waits. En dit is geen bevlieging want we hebben al genoeg muziek voor de volgende twee of drie albums.”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ