Five Finger Death Punch naar AHOY

Facebookrssmail
Five Finger Death Punch
Foto: Dirk van den Heuvel

Five Finger Death Punch komt op 20 juni 2022 naar Rotterdam. Samen met special guest Megadeth geeft de Amerikaanse heavy metalband een concert in de nieuwe concertzaal RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

Het uit Las Vegas afkomstige Five Finger Death Punch groeide sinds de release van hun debuutalbum The Way of the Fist (2007) uit tot een van de populairste Amerikaanse metalbands. De groep heeft inmiddels acht studioalbums op zak, waarvan de jongste F8 (2020) is. De muziek van Five Finger Death Punch is duidelijk herkenbaar dankzij de zware gitaarriffs, sterke breakdowns en aanstekelijke melodieën, die geïnspireerd werden door bands als Pantera en W.A.S.P..

Net als tijdens hun laatste Europese tour in 2020, neemt Five Finger Death Punch als special guest niemand minder dan Megadeth mee. De legendarische heavy metalformatie uit Los Angeles behoeft allang geen introductie meer. Megadeth wordt al jaren gezien als een van de ‘big four’: samen met Metallica, Slayer en Anthrax behoren de Amerikanen tot de meest invloedrijke heavy metalbands aller tijden. Five Finger Death Punch gitarist Zoltan Bathory omschrijft de band als “absolute legends”.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ